- Fotó, kép

- Műsorfüzet

- Újságcikkek

- Hang anyag

- Kritika

- Partitúra

- Szövegkönyv

Farkas Erzsébet ()

1939-ben az Újság több rövid sajtótudósításában bukkant fel, egy hangsúlyozotton fiatal színésznő neve. Farkas Erzsébet fellépett áprilisban a „Holnap” nevű zsidó egyesület irodalmi estjén, majd májusban és decemberben a PIH (Pesti Izraelita Hitközség) egyik ifjúsági csoportjának rendezvényén, júniusban a „Fiatalok Színpada” bemutatóján a Zeneakadémia kamaratermében
Egy-két évvel később a lapok többször is beszámoltak az Országos Színészegyesület operettszakos növendékei, közöttük Farkas Erzsébet fellépéseiről. Így lelkendezett 1941 februárjában a Színházi Magazin: „… találunk még a csokorban másokat is. Farkas Erzsébetet, ezt a kicsattanó bazsarózsát”.
Az OMIKE Művészakcióban 1941 májusában lépett először színpadra Szabolcsi Lajos: A király gyűrűje című mesejátékában, majd egy évvel később a fiatal színészek estjén tűnt fel. 1943-ban játszott Pap Károly Mózesében, valamint az „Asszonyok egymás között” című játékban. Színpadon volt még több matiné előadásban is.
A Szabad Nép 1945. június 28-i híre szerint Farkas Erzsi részt vett a „Viharos alkonyat” bemutató előadásán. Leszerződött a Nemzeti Színházba, majd 1946-ban átvette a Vígszínház. Az év végén már a Pesti Színház művészeként szerepelt a hírekben. Ennek némileg ellentmondott a Világ 1947. decemberi híradása, amely tudósított arról, hogy „több hónapos római tartózkodás után hazaérkezett Budapestre Farkas Erzsébet, a Vígszínház fiatal tagja, aki mint ösztöndíjas tett tanulmányutat Európában”.
Innen kezdve az adatok megbízhatósága kérdésessé válik. Van hír Farkas Erzsébet nevű színésznő fellépéséről a Vajdasági Népszínházban (1950), majd Szabadkán. És ilyen nevű szereplővel találkozhatunk 1953-as kabaré előadások híreiben, Budapesten. Nem világos, hogy azonos személyekről van szó, így pályájának további ismertetése most nem lehetséges.